Såå jobbigt

Idag så åkte jag och min kompis frida ut till stallet för vi skulle rida lite och hon skulle fota mig och mandrina.Jag började att rida,men hon ville inte gå frmåt hur mycket vi än försökte.så då bytte vi och Frida fick rida lite,då gick det bättre eller mandrina förljde bara efter mig rättare sagt.Sen så vände vi hemåt för vi skulle rida lite i paddocken,men då började Mandrina skena med frida på och hon stannade inte förns de var vid stallet och det var ju inte alls kul.Sen tog vi in henne och ställde upp henne i stallgången för jag hade inte lust att rida henne efter det liksom.Jag tog av sadel,träns och bortstade och pysslade om med henne lite.Sen skulle jag ta in henne i paddocken så hon skulle få gå av sig lite,sen när vi skulle lämna henne i hagen igen ville hon bara äta gräs och hur mycket man än drog så hjälpte det typ inte.

Men jag vet inte hur jag ska göra,för jag kan verkligen inte rida ut på henne själv bara med andra för om jag ska rida ut själv så skenar hon bara iväg och drar ner huvudet och man får inte stopp på henne eller så vägrar hon bara gå.Ska prata med hennes ägare om det finns något som kanske kan göras.

Sen skjussade pappa hem oss till mig igen och vi fixade lite med våran hästblogg som vi ska ha.Så jag vet inte hur jag ska hinna med båda bloggarna ,men det får vi se senare.Lägger upp en länk på våran hästblogg som bara kommer handla om hästar sen.


Till middag blev det ungsbakad potatis med grillad fläskfile och en vitlökssås och bea sås.-mums !! xD.Sen blev det talang med vaniljglass.Och nu har jag precis kollat klart på big brother och ska snart typ gå och sova är lite trött efter den här dagen.Puss och godnatt ! <3





In the summer time.........

En solig dag idag,men vet inte vad jag ska göra.Det kanske blir så att jag går ut,fotar eller håller på med min kanin.Är det någon som vet några bra svenska ungdomsfilmer??.Snart så tänkte jag ha en svara på frågor stund så ställ så många frågor ni vill.så ska jag svara på dom.Men ska väl ta och klä på mig nu.hej då! xD





Mupprundan

Mandrina blev jätte glad att se mig idag! och jag mimmi och a-l red en så kallad runda med våra hästar som heter mupprundan men den är ju ganska muppig också och det är bara skog man rider i och det blir mycket sväng och så,det gick jätte bar tycker jag.Nu ska jag göra iordning mig till sängs för har verkligen ont i huvudet och är trött som bara den !!. :)






lov!

Det är en veckas lov till,skönt säger jag bara!.Idag ska jag ut till hästen igen,och det var några dagar sen jag red henne och träffade henne och saknar henne som,jag vet inte vad, ;D,lite mycket henne i den här texten kanske.Sen så händer vääl kanske inte så mycket mera.JUste,min läsrare vad tycker ni är bra med min blogg och inte är bra,finns det något som jag ska ha med,som kanske går att fixa skulle bli jätte tacksam för svar ;)





sista dagen!

Idag åker jag hem!. Det ska faktiskt bli ganska skönt,hihi Xd
.Snart ska jag och mamma gå ner på stan för att byta ut en tröja och köpa en annan tröja.Sen blir det väl bara att packa och åka iväg.Igår kollade jag på hur många lingon finns det i världen och den var väldigt rolig och bra faktiskt. :).






Östersund

Nu har man varit en natt i östersund.Men idag blir det att spela bowling och köpa skor,senare på kvällen ska vi ut och äta på en mongolisk bufé.Annars är det väl inte så mycket som händer idag tror jag.




Bilder i mycket






HUR HÄRLIGT ÄR INTE HÄSTAR EGENTLIGEN??!! :D .Tänk klappret av hovar och att bara få umgås,i love it <333


dåligt

hej,idag gjorde jag en sa jag sak som inte alls var bra.Jag prov rökte för första gången och jag tyckte att det var gott.Icke bar det julia.

vill ha!





Loppan

måndag:en vanlig dag i skolan med kemi,och ännu mer kemi och sen lunch,engelska och sista lektionen SV/SO i typ 3 h.Juste,den dagen hade jag utvecklingssamtal och det gick bra,men jag är alltid så himla nervös.


tisdag:Då var det ridning på Mandrina igen och jag red ut med Maria och anna-lena,det gick jätte bra.Vi red runt sjön,men sen när vi skulle tillbaks så hörde vi bara ett skrik och då var det Hanna som hade ramlat av Flosti,hennes stora häst.Så då hoppade vi av hästarna och jag och maria hjälpte till att hålla i hästarna medans hannas mamma och anna-kollade hur det gick med henne.det gick bra,men hon var jätte stel.Och sen när a:L skulle sitta upp på sin häst Tor ramlade hon också av så då hade två st ramlat av.Sen red vi iväg hem och då skenade mandrina och wendy,hannas mammas häst.Men vi fick stopp på dom snabbt och jag tyckte bara att det var kul.

onsdag:En tråkig dag som vanligt i skolan förutom att det var syslöjd på sista lektionen och jag håller på och syr ett kina tecken.

torsdag:Då red jag lilla loppan igen,men bara på volten,det blev både barbacka och med sadel.

fredag:idag alltså,efter skolan så cyklade jag hem och sen skulle jag möta mamma på stan så då var dte bara att cykla tbx.Vi handlade litre kläder och jag köpte ett par shorts och typ ett linne eller vad man ska kalla det.Det blev tre rätters middag också.förrätt=nachos med dip.varmrätt=pommes med grillad kyckling och sås.efterrätt=mousse,men bär och lite chokladbitar i.MUMS! :D.





tyå så såg tröjan ut,men den var bara blå och vit.

skriver hela veckan!

måndag:Då gick ju inte jag till skolan för jag hade så ont i höften och kunde knappast gå,så jag mådde inte alls bra den dan.

tisdag:Då gick jag till skolan det hände inte så mycket spec den dagen,och jag kommer inte riktigt ihåg heller.

onsdag:ingen spec dag förutom att jag skulle vara med Miciz,men det gick inte. :(.

torsdag:Då åkte jag ut till mandrina,jag red i paddocken eftersom all snö har fösvunnit.Det gick sådär,men det kan ju ha varit för att hon har ont av sin sadel eller för att det blåste så mycket.När jag och pappa skulle åka hem så var det storm ute och jätte många träd hade ramlat.

fredag:då var det pappa dag och vi gick ner på stan,köpte ost på osthandeln,fikade på flygfyren,åkte till inter sport för pappa skulle hämta sin cykel där.På kvällen såg vi på tusen gånger starkare,en svensk ungdoms komedi/drama med ost och kex,men jag åt popcorn.

lördag:Då åkte jag och pappa ut till Mandrina,jag red i paddocken igen för jag vill inte rida ut själv efter det som har hänt.Det gick ganska bra,men hon stannade i traven och jag fick bara en galopp på henne.Men det kan vara pga att hon har så himla ont,men en sadelutprovare och veterinären kommer på mådag och ska kolla iaf.Jag red i ca 45 min.Sen tog jag in henne,tog av allting,borstade,kratsade hovarna och ledde ut henn i hagen.När jag och pappa skulle hem så cyklade vi till bilen för vi skulle kolla hur lång vägen är och hur lång tid det tar att cykla eftersom att på sommarn så stannar inte bussen ända in så då måste man cykla.Senare på kvällen kom Miciz till mig för hon skulle sova här.Vi cyklade till hemma kväll för att hyra en skräckis och en komedi.skräckisen hette:babysitter wanted och komedin hette :college.bilder kommer nere.Vi såg dom på stora datorn men med min högtalare till ljud till det åt vi godis,chips och drack trocadero.

idag söndag:idag blir det bara en plugg dag för mig för jag har spanska prov på tisdag och biologi prov på torsdag.


















ont!

idag red jag barbacka på Mandrina det gick bra på dit vägen men på hem vägen red jag själv för pappa gick bakom,då blev hon över pigg och jag galopperade två gånger och fick nästan inte stopp på henne.Sen när vi kom fram till en vattenpöl så gav jag henne långa tyglar bara för att vi nästan var hemma,men då skenade hon iväg så att jag ramlandei den stora vattenpölen och gjorde illa mig på sidan av magen och skrapade upp händerna och knäet.Mandrina sprang iväg hem och en tjej tog tag i henne och tog in henne i stallet för att se hur hon gick och tjejens mamma hämtade upp mig och skjussade mig till stallet.Men som tur var så bleb hon inte halt utan hade bara ett sår på bakbenet och själv så mår jag inte alls bra.






RSS 2.0