Sorgligt!

Den här filmen är en av dom bästa jag har sett och första gången jag såg den storgrät jag och jag tycker verkligen att alla skolklasser borde se den så att folk förstår vad som kan hända om man mobbar någon eller blir mobbad så kanske folk tänker efter lite!.

Mina bilder handlar om jobbiga saker för jag hade en jobbig tid förut men det har blivit bättre nu och jag försöker jobba på det fortfarande,men det kommer alltid något tillbaka..

Och gråtit har jag gjort mycket :/.

Lägger kanske upp ett till inlägg sen och det skulle vara jätte kul om ni kunde kommentera något eller så :).


Ambulans ! :/

Idag när jag skulle cykla till skolan krockar jag och en tant för jag skulle svänga men då åker hon in i mig så hon åker åt ena hållet och jag åt andra och jag får hela min och hennes cykeltyngd på mitt ben men som kommer en kille som heter Tobias och hjälper mig men han får inte heller bort cykeln men då kommer det en man och hjäper mig och sen går han till tanten och samntidigt ringer Jag till ambulansen och jag är ju jätte chockad såklart och skakar men sen kommer mina kompisar lollo,hannah och alicia som står och kramar om mig och sen kommer ambulansen och går till kvinnan som hade jätte ont i känt och ger henne morfin eftersom hon skrev när dom skulle lägga upp henne på båren och en spruta och dom frågade hur det var med mig sen och jag sa att jag mådde bra men var jätte ledsen och att jag kunde få åka med dom om jag ville men jag sa att det var okej.Och då fick jag skjuss av hannah på hennes cykel så vi kom lite försent till skolan men vi förklarade vad som hade hänt för läraren.Annars mår jag bra men det här är ett minne för livet säger jag bara! :O.Så det blev ingen ridning för mig idag och imorgon efter skolan ska jag och mamma åka till stahlm för att sen gå på tåget till Östersund för vi ska fjällvandra med hennes kompis och hennes son som är lika många år som jag :).

Hoppas verkligen inte att det här kommer med i tidningen



Bilder från Grekland! :)

 Här har ni lite bilder iallfall laddar upp fler sen! :)

filmen/ en annan sak :)

 Här är filmen vi såg igår kväll :).

Ett ungt par är på en romantisk weekend i skogen när ett gäng ungdomar stör deras lugna tillvaro. Efter att de stulit deras bil konfronterar mannen dem och i det följande bråket råkar han döda deras hund. Ungdomarna drar knivar och beslutar sig för att döda paret som flyr och en jakt inne i skogen börjar med en kamp på liv och död.... jag lovar att den är värd att se om man gillar det verkligen kryper över hela ryggen och man blir nervös och samntidigt rädd men den var iaf bra!.Och är är en ganska så rolig text ! :D.Puss på er


I think im in love <3

Heej idag red jag runt vad med hanna,fanny och johanna och det gick bra.Nu är jag hemma igen och ska snart äta.Och igår kväll såg vi på en thriller/rysare och fyfan vad hemsk den var och på slutet grät jag men den var fortfarande bra eller den ägde ! :).


9B!

Hej idag var hela lag 1 på nordrona och fast alla var i klass vis så jah...men först hade vi 5-kamp.Sen hade vi brännboll 9B mot 9C och våran klass vann även fast vi är den sämsta klassen på idrott så då blev vi glada.Och sen mötte vi dom igen och vi spelade fotboll men gräset var så halt att alla typ ramlade hela tiden men vi bara skrattade åt det och jag och lollo var dom enda tjejerna i klassen som var med och spelade.Men våran klass vann!Asså vi äger säger jag bara :).Sen hade vi tipsrunda till lommarbadet och sedan cyklade vi hem och nu är jag för j'vla trött säger jag bara.

Hej då! :)


Mår illa vafan

Igår red jag med Maria lite runt med mycket galopp så dom blev helt svettiga.Idag åkte vi med klassen till Uppsala nya tidning det var helt OK och man fick göra sin egna tidning i olika lag för det gick på tid och vi var 6 lag och vårat lag kom på 2 plats,kändes nice!.På bussen hem satt jag,david,lollo och hannah och pratade och sen gick jag och ´lollo hem och det var ett bra tag sen vi pratade senast och vi hade det trevligt.Just nu lyssnar jag på musik och dricker lite **,hihi oopsi :).

hej då sötisar !

Bio.

Sci-fi möter verklighet i denna nyskapande eventfilm som målar upp ett framtidsscenario olikt allt vi tidigare upplevt. Filmen utspelar sig i en möjlig framtid där ett forskarlags jakt på ett botemedel för Alzheimers leder till att en grupp apor utvecklar intelligens lik vår egen. Detta blir upptakten till ett fullskaligt krig mellan apor och människor om den planet som vi hittills kallat vår...


Heej igår var jag och plockade kantareller i skogen med mamma,syster och mormor vi fick mycket.På kvällen åkte jag,syster och pappa för att kolla på filmen Apornas planet (R)evolution,den var bland dom bästa filmer jag har sett!.Idag var det skola igen och inte så mycket hände precis..



Ponnyridningen

Det gick ganska bra att leda barn idag på mandrina och monique men det var jobbigt och efter det så red vi hem igen men mycket galopp i skogen och j*vlar vad dom rejsade säger jag bara.Sen åkte Maria hem för hon skulle på fest och hade bråttom så då tog jag hand om  båda hästarna.Jag blev dessutom 200 kr rikare pågrund av ponnyridningen,yeey.Men nu är jag hemma igen och är trött och ska snart se på flmen Bortspolad,men här kommer lite bilder iaf !.Tjocka mandrina som sover/vilar men mina fina sötnos! :).

  Nu ska jag svulla godis och se på film,sötnosar! :).


Bilder :)

Mascara är nog mitt favorit smink och som jag använder mest,i love it!.

Jag älskar hjärtan.Det kan både vara godis men också kärlek.



My words

Asså skolan idag gick så himla segt men det var helt okej och till lunch blev det pannkakor,mums.Men nu är jag hemma igen och ska ta det lite chill.Men vi hade godis tävling på engelskan och vårat tjejlag ägde asså,haha! :D.

//julia :)

Första skoldagen..

Imorse var jag så himla nervös att börja igen och därför gick jag upp tidigare än jag brukar göra för att göra iordning mig och till frukost åt jag mannafrutti och drack en smoothie,mums!.Sen fixade jag mig och cyklade till skolan med lollo,jennie,hannah,alicia och madde och sen när vi kom till skolan samlades vi i hemkunskapen (alicia och madde går inte i samma klass som oss andra).Vi pratade typ och gjorde lite engenska och till lunch fick vi hamburgare med potatismos och runt etttiden cyklade vi till rodenskolan för att Kai (våran lärare) skulle visa oss klassrum där vi ska ha kemi,fysik och matte eftersom dom gör om på våran skola asså bygger om och så så då har vissa klasser flyttat till andra ställen så det är ganska lugnt på skolan,skönt :).Och jag var väldigt pratglad idag för annars är jag den tysta tjejen i klassen men känner att jag har fått såå mycket bättre självförtroende.Och sen har jag följt med Frida till vigelsjö för att kolla när hon red men nu är jag hemma igen. :).



Hoppning

Heej idag så hade vi hopplektion och vi hoppade som högst 55 cm det gick sisådär för mig om jag ska vara helt ärlig men är endå nöjd.Och imorgon börjar skolan igen är lite nervös och så men ska väl hoppa in i duschen nu eftersom jag luktar häst!.Såhär såg banan ut som vi hoppade :).


Stallet

Hej i förrigår red jag och maria runt vad och sen hopddade  vi ett hinder på först 40 och sen hölde vi till 50 och det gick bra för mig även fast det bara var första gången liksom.Och vi var där till tio på kvällen.

Nästa dag åkte vi till stallet ogen alltså igår och då hängde emma och johanna också med och då red vi runt vad igen och det gick ganska bra,men det var kul iaf och det är ju det bästa. :).
Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Frida för jag skulle sova där och vi beställde pizza och köpte godis på hemmakväll och kollade på filmen Trust som är en drama men riktigt bra och samntidigt hemsk.Nu är jag hemma  igen och målade lite men nu är jag på rummet och ligger i sängen med godis = najjs! :D.






En förortsfamilj splittras då fjortonårige Annie  träffar hennes första pojkvän på internet. Efter att pratat med varandra i månader via chat och telefon upptäcker Annie att han inte riktigt är den han utser sig att vara. Hennes föräldrar  och chockas av dotterns handlingar, men när de väl funnit sig i vad som hänt gör de allt för att stödja och hjälpa henne att komma över det som hänt.

   hej då!

Pigga

Heej igen idag red jag ut med emma och johanna igen det gick mycket bättre idag även fast loppan var seeg i början så gick det jätte bra och hon var glad och frammåt hela tiden.Sen idag hade mina föräldrar bröllopsdag och vi åt kräftor och räkor,mums! :)

Heejj dåe!

Kladdis

Heej igår var jag med Micis och vi bakade kladdkaka som inte blev så kladdig :P och sen såg vi på film.Och vi hade det trevligt och sen åkte jag och mamma och handlade på flygis och sen när vi var klara spöregnade det och åskade.hihi.Och på kvällen camade jag med eric och vi hade det kul men känner att mina känslor för han blir bara större och större :/.Micis blogg heter micaelavictorianilsson.blogg.se btw :).

Idag blir det ut och rida och sen göra middag till mammas och pappas bröllopsdag ,kul!

Hej då!


Emma och Johanna

Heej igår när jag cyklade till stallet så skulle det såklart börja ösregna och jag blir blööt men sen när jag kom fram så regnade det inte lika mycket och jag tog in mandrina och sen humlan.Och runt 5 tiden kom emma som skulle rida wendy och johanna som skulle rida humlan.Vi gjorde iordning hästarna och red runt sjön det gick bra men jag var ju tvungen att gå först med mandrina och ni vet ju hur hon kan vara men det gick bra iaf och det var kul dessutom och vi såg en ekorre på vägen hem och sen när vi skulle gå förbi en sak blev dom lite rädda så vi var tvugna att gå runt men det gjorde inget tyckte jag och sen när vi kom tillbaka svampade jag av mandrina och borstade henne osv och sen släppte jag ut henne i hagen.Och jag ska rida med Johanna på torsdag också.Snart så kommer micis till mig och jag har såå mycket att prata med henne om så..

Hej då!

Såå nööjd

Det gick riktigt bra att rida med Mandrina men maria skulle typ inte rida så jag red ut med Veronica och vired runt sjön och det gick såå bra jag fick galopp då jag ville det,hon gick först över en bro då wendy tyckte det var läskigt,gick nerför branta backar ist för att trava och skötte sig gallant då det kom bilar och så.Och sen cyklade jag tillbaka så jag cyklade 8 km idag så känner mig duktig faktiskt.Haha..


PS: I LOVE YOU

Bio med Elin

Heej bloggläsare igår var jag och såg Harry potter och dödsrelikerna del 2 och den ägde! :).På dagen hade min syrra borta match men dom loosade med 7-0 fast dom mötte ju ett jätte bra stockholms lag så inte undra på.Sen på kvällen fick jag ett lite konstigt och udda sms men det var ju bara att svara på det,haha.
Klockan tre åker jag ut med bussen till stallet och ska hoppa med mandrina för första gången med Maria vi får hoppas att det går bra men Lena sa att hon är svår att hopppa med men man kan ju alltid testa iaf:).

Heej då!


Vätö

Hejj den här helgen var jag på vätö med elin och hennes familj och vi sov i deras husbil och vi badade,fiskade,spelade spel och jah lite allt möljligt men det var kul och nu är jag hemma igen och jag sov över hemma hos henne igår också och vi såg filmen`dear john` och jag började gråta flera gånger den var så j*vla sorglig säger jag bara men den bra också och idag har vi haft loppis men jag känade bara 50 kr.

Heej då

Go-cart

Heej!,igår åkte jag go-cart med elin fast jag söög och kom självklart sist men det var riktigt kul endå och sen städade jag,elin och min syrra hela huset sen på kvällen träffade jag antonio och vi hade det trevligt tänker inte gå in på detaljer.Idag ska jag hänga med elins famlij till vätö och vi ska sova där i 2 dagar för hennes mormor bor där och vi kommer att åka med husbilen ut,najjs säger jag bara!.Men nu ska jag gå och göra lite frukost till mig och bloggar sen när jag kommer hem igen.

PUSS..

Älg!!

Idag red jag på mandrina,linnnea-janua,maria-monique och emma-mysak.Vi skulle egentligen bada med hästarna men vi skulle ha med oss en vuxen istället och att vi inte hittade dit men vi red runt vad istället och när vi hade kommit in en bit i skogen så helt plötsligt blir alla hästar vettskrämda och mandrina skenar iväg med mig i skogen en bytte bit och jag ramlar av och hon springer iväg en bit med stannar sen och börjar äta gräs och sen när jag satte upp igen så sa linnea att hon såg en älg typ 3 meter ifrån!.Och vi ba shit men det gick ju bra iaf förutom att jag ramlade av men resten av biten gick bra för mig iaf förutom att maria provade rida mysak och han bockade och slängde dig så hon bytte tillbaks till monique igen och sen när vi kom tillbaka till stallet svampade jag av den svettiga loppan och ledde ut henne i hagen och sen följde jag med maria och hennes mamma till ett utomhusbad där i närheten och hade det kul och nu är jag hemma och är asa trött.Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.


RSS 2.0