Telefon

Pratar i tel med sötnosen min :) och vi har kul. Idag hade jag matteprov och jag hoppas på ett Vg :).
Hahaha min kille är störd :D <3.

Hej dååå....

Skulle den här vara snygg som header istället för den jag har nu?


Glad chey fast endå inte

Heej jag är så himla glad för igår var jag med Esteban och vi hade det jätte mysigt och nu är vi tillsammans ,YeeY!.
Han är allt som jag vill ha: omtänksam,rolig,snäll,söt,gullig,snygg,bryr sig om mig och båda vi älskar varandra men nu kommer jag till det jobbiga....
Några av mina ``tjejkompisar`` skriver typ  HAHA och typ ofta någon vill ha dig känns det som iaf men vad spelar det för roll om han är 17 och jag 15 snart osv precis som att jag aldrig haft en kille fast jag har haft det osv blir bara så irreterad på dom...! :O men jag orkar inte riktigt bry mig.

Och tack frida var den fina headern! :D

Nu ska jag klä på mig och sen plugga hej då

LOVE U! :)

Orkar inte

Heej nu är det så att jag tänker ta en paus från bloggandet men kanske lägger in ett inlägg någon gång ibland men bara så ni vet.

Yeah!

Idag fyllde farfar 75 år!. Mina kusiner kom som en överraskning det var bara han som inte visste det!. En kille och en gumma kom och sjöng hemma hos oss ock killen är känd han skriver låtar till sharley clamp och charlotte perelli tex.Men vi hade jätte kul med dans,spel,ätit gott ,skrattat men nu har dom åkt till sthlm där deras andra kusiner bor och ska sova över där.Eva och lars kom också och jag ska väl gå och ta bort sminket snart.hej då!

Det här är ett minne för livet säger jag bara! :)

Price tag :)


lite bilder

 
 Precis,det är frågan.Varför?

Orkar

Hejj asså jag orkar typ inte blogga det är så tråkigt men skolan har varit Ok fick mvg på kemi provet,ambulans helikopter till skolan för att en person brytit benet och det fanns ingen vanlig bil.Igår kväll var jag med lollo och vi hade kul med lite saker,hehe.Idag var det marknad och jag gick med hannah och alicia och vi köpte bara godis typ.Pluggade precis klart spanskan har nämligen prov imorgon och idag kom farmor,farfar och bonnie och på lördag kommer mina kusiner enda nere från skåne :D.

Hej då ska gå och sova är trött!.

Im happy

Hej idag hade vi loppis på öppet hus men jag vara bara med en stund för sen skulle jag till station för att åka ut till stallet men då  var ju självklart bussen 20 min försenad!.Hatar sl ibland.Men jag och johanna red ut hon på madonna och jag på mandrina och det gick super bra vi red mot Roo Gård och det tog ungefär 2,5 h och vi red en jättefin väg har inre ridit där på jätte långe så det var bara kul och ponnysarna var jätte duktiga och skötte sig bra och vi hade kul vi med som bara red bredvid varandra och pratade samt skrattade en hel del! :D. Haha bara vi som fattar varför! . Till middag blev det pizza som syrran hade gjort och efterrätt och förrätt duktigt lillasyster asså!. Nu sitter jag bara och tar det lugnt typ. hej då och ha en trevilg kväll! :):)


En liten frågestund

Hanna om Fråga vad ni vill!:
Vilken häst brukar du rida? Hur många gånger i veckan brukar du oftast rida? Det var dom enda frågorna jag kom på just nu.

2.Jag brukar som sagt rida mandrina min medryttar ponny men händer även att jag rider Humlan ibland som jag ska börja rida lite oftare och hon är en stor häst på 163 i mkh.

2.Jag rider oftast 3 gånger i veckan. :)

Fråga mera folket där ute ! ;)

RSS 2.0