Mina dagar hittills!nummer 2

Dag 4   18/6

Idag hyrde vi cyklar-mountain bike cyklar och cyklade tilll en grotta på ungefär 9 km men  den sista km var bara uppförsbackar och ca 40+ i solen så då blev det ännu jobbigare.Grottan var jätte cool iaf.Sen när jag kom hem efter att ha cyklat fram och tillbaka var jag helt slut och köpte en glass -calippo strawberry.Och har precis kommit hem efter en kvällspromenad och lyssnar på musik nu.Lovar att jag ska lägga upp bilder också.GOD NATT! :D.

Dag 5  19/6

Idag har det varit en slappar dag med bad,glass,bokläsning och data.Och så har vi köt en snorkel så då har vi även snorklat.Gått på stan och ätiit gyros samt suttit på ett internet cafe och druckit milkshake.Nu har jag precis kommit hem fårn ett skönt kvällsdopp och nu sitter jag och äter tomat med feta ost.Ha en skön och trevlig dag,hej då!! <3.

Dag 6  20/6

Idag har det varit slappar dag nummer 2 med massa snorkling,solning och jag  hittade en jätte cool snäcka som jag ska lägga ut en bild på sen  när jag kommer hem.Till middag åt vi tacos och sen spelade vi beachvolleyboll,det gick väl helt okej.Nu kollar jag på folk som går förbi,det är mörkt nu också,dessutom har jag´sett en krabba,sjösnigel och sjöstjärna.Imorgon åker vi vidare till nästa ö-amorgos.SOV GOTT SÖTnoSAR <3<3<3.

Dag 7  21/6 -11

Idag åkte vi båt från Antiparos-paros tog ca 30 min,sen paros-naxos 50 min och till sist naxos-amorgos och det tg ca 5 h.Och nu bor vi på ett trevligt rum och har ätit god mat.Nu ska jag sova,hej då!.

Tänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då!

Mina dagar hittills!

Dag 1:   15/6

Inatt gick jag upp 2 sen klockan 2.45 åkte vi till Arlanda.Det gick bra på planet och tog ca 1 h till Köpenhamn sen bytte vi plan och åkte ca 3 h till Aten,när vi väl kom fram var vi tvugna att vänta 4 h på sista planet till Mykonos.När vi äntilgen kom fram så stod det en massa personer som hyrde ut rum och vi valde en tant och sen skjussade hon oss där vi bor nu.När vi hade ätit middag gick vi till stan och kollade och det var verkligen jätte fina gränder och snygga killlar,haha :D.Vi ska bo här imorgon också men sen på fredag ker vi härifrån.

Dag 2:  16/6

Igår åkte vi till stranden på Mykonos.Först åkte vi till en strand men det blåste mycket där så vi bytte strand.Och den hette beach kahloua och där var det party med drinkar och mkt musik.Sen åkte vi hem och köpte glass och sen belv det en väldigt sen middag.Senare gick vi ner på stan och köpte båtbiljetter och åt en gyros(en slags kebab) typ.Vi gick hem och somnade efter det.Dessutom där vi bodde fanns det en massa katter och söta kattungar som vi matade och man kände revbbenen och de hade  inget fett på kroppen.

Dag 3:  17/6

Idag skjussade Afrodite oss till båten och turen tog ca 45 min,båten var en speed boat (snabb båt) som åkte till Paros och sen en båt till antiparos där vi bor nu.Ön har ca 800 invånare bara och bara 1 mil kort.Vi har fantastisk havsutsikt över den lilla hamnen och en tvårumslägenehet.Vi har även badat,solat.Det var även 35+ i solen.PS:det finns riktigt heta killar här ::P.



Skriver resten av dagarna kanske imorgon men här få ni en liten uppdátering iaf.





Saknar!

I natt åker man till Grekland och kommer tyvärr inte att kunna blogga på ca 3 veckor men när jag kommer tbx så kommer jag att skriva hur dom här tre veckorna var.Det var kul i stallet idag och var där med Maria i ca 7 h,det är mkt det men vi hade kul som vanligt iaf :D.Hej då ska nog gå och lägga mig nu.


Nästa stallet!

Den hästen heter Bella och är en arab och är ny här och alla hästar/ponnys är jätte taskiga mot henne dom bara jagar bort henne hela tiden.


Men hon är verkligen jätte fin måste jag säga!.




Där ser ni hur dom jagar bort henne och det var ju varmt då och hon blev jätte svettig,stackarn :(.Snart ska jag åka ut till stallet ska bara äta lite först.hej då,jag älskar verkligen att lägga ut bilder på hästarna. :D

Bilder !

Hej,tänkte lägga upp lite bilder på Mandrina och det är inte jag som har tagit bilderna utan en annan tjej.


Här är Mandrina i sommarhagen och trött ser hon ut att vara efter allt springande.Och hon har inte så bra kondis heller så.



Här är en sötis bild på Mandrina man ser att hon är tjock hon och har inte så mycket muskler precis men det ska jag jobba bort.Hästen bredvid tror jag är Monique.Älskar hennes man och pannlugg allt det vita är snyggt men svansen är aboslut inte lika vit,haha.




Idag ska jag faktiskt ut till stallet och ha lektion för sista gången och sista gången jag ser på Mandrina för inatt ska jag till Grekland och kommer att vara borta i typ 3 veckor så då skulle någon som hette Tessan röra på Mandrina och det är ju bra.Hej då ! :D.

Haha

Igår var det en rolig dag i stallet för Maria hade med sig två kompisar och dom hjälpte till och kollade på och så.Vi red lite i paddocken och jag fick typ ingen galopp på henne men sen red vi till travbanan och galopperade snabbt och långt och det var skönt för både oss pch hästarna sen när vi skulle tillbaka till stallet igen så började maria skrika för att hon hade typ 8 getingar omkring sig men men sen sköljde vi av våra ponnys för dom var verkligen jätte svettig och vi gick ut och gjorde det medans dom åt gräs och ca 2 stora hinkar gick åt till dom och sen tog vi bort allt vatten borstade och kratsade hovarna och red ut barbacka till hagen med bara grimma,jätte kul faktiskt.Visste ni att det har kommit en åsna till stallet en shettis och två ponnys till fast dom ska typ bara vara här till i augusti eller något.Snart ska jag åka och klippa mig också hoppas att det blir fint. :).hej då


Tänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då!


Hemma

Hej,nu är jag hemma igen och skönt var det.Det var helt okej att vara borta fast jag badade typ aldrig eller doppade mig en gång,sen såg vi massa stora fest båtar på kvällen och grillade marshmallow,det var gott.Nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar som sagt då.Och min mamma har sett två ormar idag,läskigt :S.Imorgon blir det att åka ut till stallet och min morbror och min mamma ska hänga med och bara kolla lite på Mandrina,hihi.Fast ska nog ta och gå nu hej då bloggen




Tänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då!

Plomman

Hej,idag ska jag och min familj paddla till en ö som heter plomman våran favvo ö.Hoppas att jag inte ramlar i vattnet bara,läskigt om det skulle hända.Så jag kommer inte att kunna uppdatera förns imorrn kväll.Det är jätte varmt ute typ 30 +.Ska väl typ gå nu hej då.

Skolavslutning = sommarlov!

Idag hade vi skolavslutning sen fick vi glass och våra betyg,blev väl ganska nöjd.Sen cyklade jag hem och åt lunch innan jag cyklade ner ¨till bussen för att åka till stallet och vi var bara 3 st påå bussen.Det gick bra att rida och jag red med myran vi red lite i skogen,på vägar med mycket galopp och trav och som avlsut red vi lite i paddocken.Sen svampade vi av dom och ledde tbx dom in i hagen igen.Och vet ni det har kommt en åsna i stallet som en tant äger,första gången jag klappade en åsna (coolt),den var jätte sööt iaf.Nu har jag precis kommit hem fårn elin för vi har sett på en film som hette daybreaker jätte spännade men den som ogillar blod ska nog inte se den.Hej dåTänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då!

Jordgubbar doppade i choklad

Idag hade jag  parprov med lollo och man kunde välja om man vill ha G,VG eller MVG prov och hon bara gav ett prov till oss och såklart var det MVG bara för att hon vet att vi är duktiga.Vi satt i typ 1,5 h och skrev ca 6 sidor  även fast det bara var sex frågor.Idag hade min syrra skolavslutning och den var sådär tyckte jag och imorgon har jag skolavslutning fett nice!!.Har precis ätit jordgubbar doppade i choklad och glass å grädde,det var gott.Just nu sitter jag och lyssnar på hög musik på min braiga högtalare.See you!

Who says??

Igår var det tisdag,skolan var ganska rolig eftersom vi typ bara hade en riktigt lektion som egentligen bara var en lek-lektion.Sen på eftermiddagen skulle alla 7-8 or samlas i aulan för då berättade rektorn av de ska bygga om skolan för 30 miljoner kronor?!?! mycket pengar asså.På ridlektionen var det bara jag för maria kom inte så det blev en privatlektion det gick bra,hon lyssnar mycket bättre på mig och jag fick bra galopp också måste jag säga och efter ridpasset för hon ju såklart helt svettig så det var bara att svampa av henne och det var skönt för henne.Sen var det en lektion efter mig  och en av dom tjejerna såg en snok och jag med och hjälp vad rädd jag blev,årets första orm som jag sett levande för dom andra har bara varit platta,haha.Snart ska jag väl gå till skolan fast jag vet inte vilken tid vi börjar men men.Sen sista lektionen idag så har vi prov och imorgon slutar jag skolan,fan vad nice!! :D.



Grekland!! <3

Hej om typ två veckor så ska jag och min familj till Grekland i ca 3 veckor och jag längtar som F*n ska bli jätte kul så tänkte passa på att lägga upp några bilder.










Tänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då!

Namn bilder :D

Tänkte kolla vilka bilder som ni gillar mest och som jag kommer att använda då! snygga eller vad? :)

Plugg,plugg!!

Idag är det en riktigt plugg dag eftersom jag har prov på onsdag,dagen innan skolavslutningen och den är på torsdag.Det är prov på antikens grekland,fett jobbigt ock tråkigt har 67 frågor som jag ska plugga in och svara på och typ 20 sidor i två böcker att läsa också.men men det ska väl gå bra hoppas jag och snart får jag mina betyg också,lite nervös faktiskt hoppas att jag inte får IG i något bara,då blir inte mina päron glada, :O.Nu ska jag väl gå ner och äta lite frukost faktiskt och det är ju en underbar dag i också med fint soligt vackert väder.Hej  då mina bloggläsare!! :D<3

Header

Hej,finns det någon som har lust att göra en ny header till mig.Gillar inte min så mycket har tröttnat lite på den faktiskt!Så hör gärna av er om det är någon som har lust att hjälpa mig.


Berättelsen om min helg!

Hej min helg har varit helt underbar, i torsdags åkte vi till Väddö för att åka med passbåten till Arholma vi kom till ett vandrarhem som vi bodde på och det var fint lite senare på kvällen bastade vi och jag badade ca 6 ggr även fast det var iskallt i vattnet vi spelade mycket kubb,gick,åt glass och massa andra saker också och dan efter det packade vi och åkte hem.Eller det var bara dom som åkte hem till Dalarna där doom bor då och vi åkte till en camping där vi skulle bo en natt till med tält då det var väl helt okej,kanske inte världens bästa men helt okej.Idag hade min syrra fotbollsmatch mot almunge och de vann med 1-0 så duktiga ni var tjejer! :D.Sen lite senare åkte jag och pappa till hästen det gick jätte bra för jag red ut själv för andra gången sen jag ramlade av och det gick verkligen jätte bra hon var lite stel bara men var frammåt och jag var jätte stolt över henne.Sen red jag lite i paddocken också och hon lyssnade verkligen jätte bra på mig och var så positiv hela tiden och fick mycket galopp på henne också så det blev jag jätte nöjd med.Sen tog jag in henne och hon fick en morot och jag svampade av henne,borstade,kratsade henne och tog på lite flug och mygg grejor samt en spray och någon kräm.Sedan släppte jag ut henne till hennes hästkompisar igen.Städade upp och sen åkte vi hem för att äta och nu lyssnar jag på musik på taio cruz-break your heart.Ska väl gå och ringa Lena snart också och nu är det inte långt kvar till sommarlovet börjar redan på torsdag faktiskt!! :D.




Arholma

Hejsan svejsan!. Idag ska vi åka till arholma och bo är i en natt på ett vadndrarhem och jag ska prova att kanske doppa mig också beroende på hur kallt det är.Sen så ska vi ju självklart gå runt där,basta,spela kubb och mycket mer.Så jag kommer tyvärr inte att kunna skriva på tre dagar för jag ska bort liksom.Men jag tänkte ha en frågestund på fredag och ska då svara på alla frågor ni ställer till mig och det får vara hur många som helst.



Tänk er att få äta goda smultron på sommarn.

Duktig!

Ridningen gick jätte bra idag gjorde både samlad trav och skritt galoppen blev lite svårare men var endå riktigt nöjd för hon brukar inte gå såhär fint nämligen.Nu har en familj kommit till oss också som heter maria och staffan som är föräldrarna och barnan heter erik och elias som är 14 och 11.Ska väl gå ner och vara lite social med dom tycker jag iaf.Hej då




Sommaren e här!

Nu känner man att sommaren är på väg najsigt väder ute asså,sol sol och ännu mera sol.Idag har jag varit i skolan och vi har haft musik då vi skulle bära en massa instrument upp och neröfr trappor sen hade vi idrott och då var det fritt och vi hade gymnastik mes volter och så på ena sidan.Sen hade vi matte och vi hade en vikarie och han var jätte bra på att förklara en våran hemska matte lärare som inyte ens har någon utbildning.Efter var det lunch det blev kebab med bröd ris sås,grönsaker,bröd och så ni vet.Sen hade vi svenska/SO men vi satt mest och babblade och sista lektion för slöjd men vi hade ingen så jag cyklade hem och vilade och nu lyssnar jag på musik på hög volym och ska snart åka till hästen med pappa.Lägger nog in ett till inlägg sen!vi ses :)


RSS 2.0