Slalom,slalom beby

Nu sitter jag här i soffan och har precis bastat och idag har jag åkt på mina nya slalomskidor som vi har köpt nu.älskar dom verkligen.Idag har det gått jätte bra att åka men lite mycket folk bara,men annars gick det bra.Till middag ska vi äta kyckling med ris och någon gurk sallad.//julia

Vemdalen

Heej,nu har vi varit i våran stuga i ca:3 timmar och då har vi packat upp våra saker,bastat,ätit mat och så.Våra andra kompisar kommer snart typ vid nio.Alltså den andra familjen som vi åker slalom med och vi brukar nästan alltid åka skidor med dom på spotlovet.Juste,vi hyrde ett par jätte snygga skidor till mig oxå pch om jag gillar dom så ska vi köpa dom,färgerna var guld och svart och märket heter ELAN.så jävla snygga asså.Jag kanske lägger in några bilder om det går från mobilen.


Stallvärd

heej,nu har jag precis kommit hem från stallvärdsridningen och det var kul som vanligt.:).Men det var lite jobbigt att vi bara var 6 st så det blev lite extra jobbigt,men det gick väldigt bra och på barnlektionerna så har jag ledit:fanfars,cleo,aa det är väl dom och själv så har jag ridit på Cleo min lilla älskling <3.älskar han som fan.//julia den väldigt fiina

Ändra

Om ni undrar varför bloggen ser lite konstig ut. så är det för att min kompis håller på att ändra min blogg lite i veckan.


Slalom

heej,ikväll ska jag åka slalom i kvisthamra backen med mamma och pappa.För vi ska typ ha en privatlektion så att vi lär oss att åka bättre,hoppas att det blir kul. :)

Sorry

Nu ska jag försöka att börja blogga igen. :)./fina julia


RSS 2.0